Få flere kunder og mere salg med annoncering på Facebook

Få adgang til utallige muligheder for at målrette din virksomhed

Annoncer på Facebook og Instagram

Da Facebook er verdens største sociale medie med mere end 2 mia. brugere månedligt på verdensplan herunder 3,4 mio. danskere, er denne platform essentiel og afgørende for din markedsføring.

Facebook-annoncer er de reklamer, der enten vises som nyheder på det sociale medie eller som en del af Facebooks Audience Network.

Derudover kan dine annoncer også vises på Instagram, som er et af de største sociale medier til deling af billeder og videoer.

Vores strategi rammer din målgruppe

Vi forstår, at du og din virksomhed kan have forskellige mål.

For nogle ligger fokus på at få nye kunder, og for andre handler om fastholdelse eller mersalg til eksisterende kunder.​​ Ved brug af Facebook-annoncering giver det dig både mulighed for at skabe kontakt til nye kunder samt fastholdelse og styrkelse af relationerne til dine eksisterende følgere. Så lad os lægge strategien, så du bedst muligt når i mål med dine ønsker.

Målrettet & effektiv annoncering

Vi kan målrette annoncerne på Facebook meget præcist, så du rammer din målgruppes behov. Hertil er der flere afgørende faktorer såsom kundernes lokalitet, alder, køn, interesser og adfærd. Mulighederne for en præcis målretning sikrer din virksomhed en effektiv og nyttig annoncering. Yderligere kan du følge effekten af annoncerne undervejs og forbruget af dine kampagner samtidig med, at vi kan justere aktiviteterne alt efter sæsonen og din ordrebog.

Markedsføring ved Facebook-bureau

Vi, som Facebook-bureau, kvalitetssikrer løbende relevansen, efterspørgslen og konkurrencen, så du får det optimale udbytte markedsføring. Hvis din virksomhed endnu ikke har en Facebook-profil, hjælper vi også med det.

Vi kan hjælpe dig med flere likes, mere trafik, øget omtale og øget salg. Vi har midlerne, erfaringen og den viden, der skal til for at få succesfulde Facebook-annoncer til din virksomhed!

Analyse & rapportering

Vi analyserer og rapp​orterer løbende effekten og forbruget af dine Google Ads-kampagner, så du opnår det maksimale udbytte af din investering.​ Vi udarbejder overskuelige rapporter og tæt personlig opfølgning af kampagnerne.

Flere likes, mere trafik & øget salg

​De forskellige annoncetyper på Facebook, vi hjælper dig med, gør, at du når dine mål. Så uanset, om du ønsker flere likes, mere trafik til dit website, større branding eller øget salg, så har vi midlet med Facebook-annoncer!

Flere likes, mere trafik & øget salg

Brug formen herunder til at komme i kontakt med os, eller giv os et ring.
Vi står altid klar til at hjælpe dig