​Få flere kunder ved målrettet og effektiv annoncering med Google Ads

Med Goo​gle ads annoncering får du flere henvendelser gennem effektive annoncer.

​Hvad er Google Ads?

Google Ads er de annoncer, der vis​es i toppen og bunden af søgemaskinen Google og benyttes af mere end 95% af danskerne. Med Ads-annoncer er du garanteret relevant synlighed, når dine kunder søger efter dig, din virksomhed eller dine produkter. For at ramme netop din målgruppe giver annoncerne mulighed for synlighed på andre aktuelle og relevante hjemmesider på Google.

Ads-bureau & Premier Partner

Hos Hjemmeside.gl kan vi prale med, at vi er et af de få Ads-bureauer i Grønland, der er Premier Google Partner. Det indebærer, at vi har et tæt samarbejde med Google omkring løbende uddannelse, kvalitetssikring og fælles kampagner. Samarbejdet sikrer tilfredsstillende resultater, god service og attraktive tilbud til vores mange kunder.

Certificeret opsætning optimering

Vores aktive samarbejde med Google omfatter et krævende certificeringspr​ogram for vores medarbejdere. Dette er med til at garantere succes med vores opsætning og løbende optimering af kampagner.

​​Hvad koster Google Ads?

Svaret er attraktivt og simpelt: Du bestemmer nemlig selv prisen! Du kan bruge netop de beløb, som du selv ønsker på dine annoncer. Samtidig kan vi fordele budgettet på dine forskellige fokusområder, så det er mest optimalt for din ordrebog.

Effektiv Google-annoncering

Google Ads giver mulighed for at følge resultatet af annonceringen og forbruget af dine kampagner. Vi kan undervejs justere budgettet og aktiviteten, så vi sikrer dig den mest effektive annoncering – året rundt.

Betaling af annoncer pr. klik

Du betaler kun, når der kli​kkes på dine annoncer, og dermed risikerer du ikke at betale mere, end du reelt får. Vi opsætter et dagligt budget på din Google Ads-konto, så annoncerne stopper med at blive vist, så snart det aftalte budget er brugt op. Det er din tryghed som kunde hos os.

​Analyse rapportering

Vi analyserer og rapp​orterer løbende effekten og forbruget af dine Google Ads-kampagner, så du opnår det maksimale udbytte af din investering.​ Vi udarbejder overskuelige rapporter og tæt personlig opfølgning af kampagnerne.

Kampagne: Begynd nu! Til priser fra kun 3.995,-

Vi tilbyder, i samarbejde med Google, billig professionel opsætning og optimering af Google Ads til kun 3.995 kr. Prisen omfatter løbende rapportering og personlig opfølgning. Det er med til at sikre din virksomhed det optimale udbytte i perioden op til de 60 dage, som kampagnen kører.

Kontakt

Vent ikke, kontakt hjemmeside.gl allerede idag!

Brug formen herunder til at komme i kontakt med os, eller giv os et ring. Vi står altid klar til at hjælpe dig