Større synlighed, mere trafik & flere kunder med søgemaskineoptimering​

Opnå større synlighed i søgeresultaterne i Google

​Hvad er SEO?

SEO eller ”Searc​h Engine Optimization”, kaldes også søgemaskineoptimering på dansk. Vi tilbyder en optimering af din hjemmeside, således at den vises i toppen af søgeresultaterne på Google. Et flertal benytter sig af Google på daglig basis, og dermed spiller din virksomheds markedsføring på Google en vigtig rolle for potentielle kunder.

Topplaceringer på Google

Placeringer i toppen af Google er essentielt for at opnå synlighed overfor dine potentielle kunder. Hos Hjemmeside.gl hjælper vi dig med at optimere og synliggøre det, der skaber værdi i din virksomhed. Når du vælger at være kunde hos os, er du sikret et ekspert SEO-bureau, der samarbejder med Google som Premier Google Partner.

Flere besøgende lig med flere kunder

Høje placeringer og øget synlighed på Google giver dig og din hjemmeside flere besøgende, hvilket tiltrækker flere kunder til din virksomhed. Google-optimering kan koges ned til følgende: ​topplaceringer, større synlighed på Google, øget trafik på din hjemmeside, flere henvendelser og sidst men ikke mindst flere kunder til dig!

Erfarent SEO-bureau

Vi er Grønlands største bureau indenfor udarbejdelse af hjemmesider og online marketing. Vi har fagfolk med mange års erfaring indenfor søgemaskineoptimering og Google som SEO-bureau. Med de mange års erfaring i baggagen ved vi, hvad der virker for vores kunder.

Opsætning & løbende SEO-optimering

Kom foran konkurrenterne på Google med en professionel opsætning af søgemaskineoptimering på din hjemmeside. For at du opnår det maksimale udbytte, optimerer vi din hjemmesides søgeord, tekster og landingssider, så de matcher det ønskede fokus. Vi kvalitetssikrer undervejs, så relevansen og efterspørgslen er i top.

Analyse & rapportering

For, at du får det ønskede udbytte af din investering hos os, sørger vi for at analysere og rapportere løbende resultater af din placering, antal besøgende og kundehenvendelser.

Hvad koster SEO?

Hos Hjemmeside.gl arbejder vi kun med konkurrencedygtige priser! Du kan komme i gang med søgemaskineoptimering hos os fra kun 7.695 kr. per år. Den fuldkomne pris afhænger af antal søgeord samt længden på den periode, du ønsker hjælp til.

Dine behov er i højsædet

For os er det en ære at få dine behov og ønsker til at gå i opfyldelse. I et aktivt samarbejde med løbende dialog tilpasser vi vores tiltag, således at du får mest mulig værdi ud af din investering i markedsføring.

Kontakt

Vent ikke, kontakt hjemmeside.gl allerede idag!

Brug formen herunder til at komme i kontakt med os, eller giv os et ring. Vi står altid klar til at hjælpe dig