fbpx

Ofte stillede spørgsmål

We answer the most common questions.

Hvad koster en hjemmeside ?

Pris og kvalitet hænger oftest sammen, og da en hjemmeside er dit firmas ansigt udad til, er det vigtigt at siden er flot, indbydende og funktionel. En del gange er vi her hos hjemmeside.gl blevet bedt om at rette fejl på hjemmesider som kunderne har købt et andet sted, hvilket altid resultere i at blive dyrere og tage længere tid. Så herfor er der god grund til at købe din side ved en proffesionel leverandør fra starten, og få et gennemarbejdet kvalitets produkt med det samme.
Hos hjemmeside.gl tilbyder vi 3 forskellige pakker

Præsentationssside til 10.500,- kr
Medium hjemmeside til 15.500,- kr
BIG WEB til 30.500,-

Vi tilbyder også special løsninger og udvikling. Kontakt os gerne for mere information

Det tager omkring 2 til 3 uger at designe en præsentations side fra start til slut. Og større sider, med shop funktioner og lign. kan tage lidt over en måned, alt efter hvor stor og omfattende siden skal være.

Der er 2 pris-faktorer som indgår i beregningen når skal have en hjemmeside kørende. Det ene er dit domæne (www.adresse.gl) det andet er hosting(data lagering). Her hos hjemmeside.gl medfølger der gratis hosting med i prisen det første år hvis du bestiller en af vores standard pakker. Bestiller du vores BIG WEB diamond, får du gratis et domænenavn med i det første år oven i. Din hjemmeside behøver ikke at hostes af os, du har frit valg til at finde et andet sted at hoste den, men vi anbefaler at den ligger hos os – Da du får gratis en gratis Wordfence, og Elementer PRO licens med oven i. Vi tager 189,- kr i måneden for hostingen. Ydermere hoster du hos os, så står vi for sikkerheden på din hjemmeside da vi sørger for at holde den opdateret, og beskyttet imod hackere, virus etc.

Vi bygger primært hjemmesider i WordPress. WordPress er et etableret CMS system med mange år på bagen, som er nemt for vore kunder at bruge, WordPress kan også bygges sammen med WooCommerce så du kan drive webshops fra den (Anbefales kun til mindre Webshops) Skal du drive en større Webshop bruger vi Prestashop, som er et mere avanceret system med mere funktionalitet.

Det gør du, er regningen blevet betalt står det dig frit for at downloade en komplet kopi af din hjemmeside, og hoste den et andet sted hvis du har lyst til det. Vi anbefaler at du hoster hos os, da det har en række fordele for dig, eksempelvis ved opdateringer af software og licenser.

Generelt set ja, hvis først hjemmesiden er godkendt og blevet bygget. hvis det er meget små ændringer eller fordi at du lige skal have hjælp til hvordan du skal forstå en funktion så gør det ikke. Men større ændringer tager vi timepris for. Du kan se vores timepriser under “klippekort” og vi anbefaler at du tilkøber et klippekort til din hjemmeside

Ja det gør du, vi efterlader dig ikke med din hjemmeside uden at vi er sikre på at vi ved at du kan finde ud af at bruge den, og opdatere den med tekst/billeder og video. Da vi står for selve administrationen og opdateringerne så skal du aldrig bekymre dig om dette, du skal bare selv sørge for at opdatere den med indhold – Vores support center indeholder en del dokumentation og videoer om hvordan du bruger Elementor pro til at redigere din side med

Ja det kan du da, og vi oplære dig i hvordan du retter i systemet, laver nye undersider, retter tekst/billeder, tilføjer produkter til evt. Webshop osv.

Ja det gør den, alle vores hjemmesider passer til Computer, Tablet og mobiltelefoner. Mobiltelefoner står generelt for 70% af alle hjemmesidebesøgende, så det er meget vigtigt at hjemmesiden tilpasser sig mobiltelefonerne.

Ja det skal du, og du skal også selv levere oversættelser hvis du vælger en dobbeltsproget hjemmeside. Vi kan mod merbetaling godt stå for at forfatte dine tekster og oversætte dem.

WordPress er et at de mest anvendte CMS (Content Management System) i verden. Det giver en lang række fordele i forbindelse med kompatibilitet og lader dig samtidig trække på den kolossale bibliotek af plugins som udviklere verden over stiller til rådighed. Det betyder bl.a. at du ikke har brug for en udvikler til at udvikle specielle funktioner til din side. Hvad enten du har brug for kalender systemer, komplekse kontaktformularer eller specifikke shop funktioner så er der i rigtig mange tilfælde allerede nogen som har lavet et plugin som løser netop din problemstilling.

Den øgede fleksibilitet i at bruge et så kaldt “Open source” (gratis software, som er vedligeholdt af branchen som fællesskab) system som WordPress er, betyder at du som ejer af en WordPress baseret hjemmeside, har stor frihed til at vælge dine samarbejdspartnere, da du ikke er låst fast i et system som er ejet og udviklet af en specifik udbyder.

Der er naturligvis desværre også en bagside af medaljen. Hver eneste dag er der tusindvis af udviklere, som stresser WordPress’ sikkerhedsforanstaltninger til det yderste, for at finde sikkerhedshullerne og lukke dem. Men på samme tid danner den store popularitet af WordPress også et stort mål for malware og hackere. Dette er her hvor Wordfence kommer ind i billedet.

Wordfence er et plugin som giver din WordPress side en række foranstaltninger til at yde sikkerhed på dit website. Overordnet set kan de deles op i fire hovedgrupper.

Firewall

Wordfence firewall’en er første forsvarslinje mod uberettiget adgang til din side. Et konstant opdateret bibliotek af signaler og profiler sørger for at blokere for ondsindet trafik. Desuden bliver “brute force” angreb blokeret ved at logge alle login forsøg og begrænse antallet af login forsøg. Det er også muligt manuelt at blockere baseret på geografisk info.

Scanning

Siden bliver efter et defineret interval scannet for malware, som måtte være undsluppet firewallen eller på anden måde omgået den. Her bliver der igen trukket på et konstant bibliotek af malware “signalementer”. Alle filer på serveren bliver desuden sammenlignet med originalfilerne fra de oprindelige udviklere. Desuden tjekker scanningen om din side afsender spam til andre. Dette er ofte også et fingerpeg om at din side er inficeret.

Live Trafik

Med en oversigt over den live trafik på din hjemmeside kan du danne dig et overblik over de besøgende. Du kan ligeledes se de blokerede besøgende, se hvor og hvornår Google og andre hjemmeside crawlere besøger dig og se hvem der generelt er logget ind på din side.

Værktøjer

Med disse sikkerhedsværktøjer kan du blandt andet bruge din mobiltelefon som verificering til at logge ind på din side. Du har også mulighed for at reparere beskadigede eller inficerede filer og få detaljeret information om sin sides helbred og status.
Der er ydermere værktøjer til at lave gennemgående sikkerhedstjek på dine brugeres adgangskoder eller tvinge alle brugere til at skrifte adgangskoder.